Športni dnevi

Smučišče SKIBOR Črni Vrh ponuja enega najboljših terenov za učenje smučanja otrok tako zaradi svoje lege kot zaradi terena. Prepričani smo, da Vas bo poleg karakteristik smučišča prepričala tudi naša ugodna ponudba.
ZAKAJ ŠPORTNI DAN NA SKIBOR ČRNI VRH?

·          Smučišče bo v času trajanja športnega dneva odprto le za šolo, za ostale smučarje bo zaprto.
·          Smučišče je idealno za učenje otrok, saj je široko in ima iztek v ravnino. Za boljše smučarje je primeren tudi vrh smučišča, kjer je teren strmejši. Začetniki in slabši smučarji lahko pred pričetkom strmine na vmesni postaji sestopijo z vlečnice. S tem smučišče omogoča smuko prav vsem stopnjam smučarskega znanja.
·          Teren omogoča učiteljem odličen pregled nad vsemi otroci na smučišču in s tem zagotavlja večjo varnost pred poškodbami.
·          Ob smučišču je brunarica, ki v svoji gostinski ponudbi nudi toplo malico, čaj in stranišče.
·          Poleg smučišča je sankališče, ki ga lahko uporabljajo nesmučarji (sankališče je odprto tudi za ostale obiskovalce).
·          Pod smučiščem so ob zadostni količini snega tekaške proge, ki jih lahko prav tako vključite v športni dan, saj je teren primeren tudi za začetnike. Nudimo tudi učenje teka na smučeh.
·          Dostop do smučišča je enostaven, avtobus parkira neposredno ob brunarici in vlečnici.
·          Smučišče je od Ajdovščine ali Logatca oddaljeno samo 30 minut.
·          Športni dan vam lahko v celoti izpeljemo mi – organiziramo strokovno usposobljen in izkušen kader (učitelji smučanja, učitelji deskanja in učitelji teka na smučeh), priskrbimo učne pripomočke za večjo dinamiko in poskrbimo za prehrano in toplo pijačo za šolarje in spremljevalce.
·          Naša cenovna ponudba je resnično ugodna!
CENA

Otroška smučarska vozovnica + čaj ............6,00 EUR
Otroška smučarska vozovnica + čaj + topla malica......... 9,00 EUR
Spremljevalci………. gratis
Za informacije in rezervacijo termina pokličite vodjo smučišča 031 585 667 (Pavle) ali pišite na ski.bor@gmail.com. Lahko pokličete tudi vodjo Šole smučanja SKI BOR 031 210 211 (Uroš) ali mu pišete na uros.smuca@gmail.com. Veseli bomo, če nas boste poklicali in z veseljem vam bomo pomagali pri izvedbi vašega zimskega športnega dne!